Головна  →  Новини  →  27 травня 2019

Фізкультурно-спортивне свято «Збудуємо разом спортивну столицю» в Голосіївському районі міста Києва

26.05.2019 в рамках реалізації загальнорайонних заходів до Дня столиці та Дня Києва в Голосіївському районі міста Києва в парку культури та відпочинку імені М. Рильського відбулось фізкультурно-спортивне свято «Збудуємо разом спортивну столицю».

Формат заходу передбачав показові виступи спортсменів фізкультурно-оздоровчого центру «Централізована система дитячо-юнацьких спортивних клубів за місцем проживання «Голосієво», комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Тріумф» та комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Арго».

Так, юні вихованці фізкультурно-оздоровчого центру «Централізована система дитячо-юнацьких спортивних клубів за місцем проживання «Голосієво» запам’ятались злагодженими, цікавими, продуманими показовими виступами у таких видах спорту як вільна боротьба, карате, боротьба самбо, спортивні танці.

Спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Тріумф» зосередили свою увагу на японському бойовому мистецтві – дзюдо. В рамках показових виступів юні вихованці дитячо-юнацької спортивної школи продемонстрували, що майстерність дзюдо полягає не у використанні грубої сили, а в застосуванні спритності, просторової орієнтації, гнучкості і швидкості.

Наприкінці свята вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Арго» не лишили шансу залишитись байдужим до показових виступів з таеквандо (ІТФ). Спортсмени своїми виступами, створили справжнє свято спорту для усіх присутніх.

У свою чергу, всі мешканці Голосіївського району, кияни та гості столиці змогли сповна відчути атмосферу спортивного свята та зарядитися яскравими, неперевершеними емоціями від побаченого!

 ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю