Головна  →  Новини  →  7 травня 2019

Сім кроків до вибору професії

06 травня 2019 року в Загальноосвітній школі № 236 фахівцями з профорієнтації Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості було проведено профорієнтаційний майстер клас  «Сім кроків до вибору професії» для учнівської молоді.

В рамках заходу проведено навчання алгоритму дій при виборі професії, було обговорено і роз’яснено кожний крок та помилки які можуть бути допущені молоддю в процесі самовизначення. Також діти були ознайомлені з формулою вибору професії і можливими варіантами варіацій між її компонентами. Молодь була проінформована про послуги які надають фахівці з профорієнтації Голосіївської районної філії, зокрема про можливість і варіанти проходження повної профорієнтаційної діагностики.

В ході заходу фахівцями філії було проведено пробне психодіагностичне тестування, надано поради щодо схильностей, інтересів учнів, а також відповідності їх індивідуально-психологічних особливостей відносно вимог професії.

Наприкінці заходу діти подякували за можливість отримати професійну допомогу в такому важливому життєвому кроці, як вибір професії.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю