Головна  →  Новини  →  1 квітня 2019

У Голосіївському районі м. Києва проведені заходи, присвячені Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом

Днями, на базі Центрів первинної медико-санітарної допомоги Голосіївського району м. Києва, були проведені заходи, присвячені Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом, в ході якого лікарі амбулаторій загальної практики-сімейної медицини проводили позапланові профогляди осіб з груп ризику на туберкульоз.

Під час проведення заходу було проведено скринінг на туберкульоз шляхом анкетування – 814 особам, направлено на флюорографічне обстеження осіб з груп ризику – 412 осіб, за медичними показами забору мокротиння в пунктах збирання – 9 особам.

30 березня 2019 року за адресою: вул. Пирогівський шлях, 148 працював пересувний флюорограф, було оглянуто 77 осіб.

27 березня 2019 року о 12:00 в залі засідань комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Голосіївського району м. Києва за адресою: вул. Васильківська,104 з медичними працівниками закладу було проведено лекцію на тему: «Інфекційний контроль за туберкульозом в лікувально-профілактичних закладах охорони здоров’я» за участю лікаря-фтизіатра  ТМО «Фтизіатрія» в місті Києві Ярмошенко О.В.

Працівниками комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Голосіївського району м. Києва проведені бесіди з робітниками АТ «Київська тютюнова фабрика»,  ПАТ «ЗБК ім. Ковальської» на тему: «Профілактика туберкульозу».

Лікарями КНП «ЦПМСД №1» Голосіївського району м.Києва прочитано 2 лекції з питань профілактики туберкульозу серед учнів спеціалізованої школи №273 за адресою: вул. Набережно-Корчуватська, 94-а.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю