Головна  →  Новини  →  21 лютого 2019

Вихованці КДЮСШ «АРГО» вибороли 2 золоті та 2 срібні медалі на чемпіонаті України з таеквон-до ІТФ у Харкові

З 15.02.2019 по 17.02.2019 в місті Харкові відбувся чемпіонат України з таеквон-до ІТФ серед старших юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів.

В змаганнях взяли участь більш ніж 500 кращих спортсменів України віком від 11 років та старше.

Спортсмени змагалися у вікових групах: 11-13 років (старші юнаки), 14-15 років (молодші юніори), 16-17 років (старші юніори), 18-39 років (дорослі чоловіки та жінки), 40-49 і 50-59 років (чоловіки та жінки).

В свою чергу,вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «АРГО» гідно представили Голосіївський район міста Києва  на вищезазначених змаганнях - 2 золоті, 2 срібні та 5 бронзових медалей.

За результатами двох відбіркових етапів Ковальова Поліна, Семенова Катерина та Бердник Сергій приймуть участь в складі Національної збірної команди України у чемпіонаті Європи з таеквон-до ІТФ у місті Ріміні (Італія) в квітні поточного року.

  

Чемпіонами України стали вихованки спортивної школи «АРГО» Ковальова Поліна та Семенова Катерина в віковій категорії 11-13 років (старші юнаки), які одержали перемогу в спарингу та зайняли призові місця в формальних вправах серед чорних та червоних поясів.

Також, необхідно відзначити тренера комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «АРГО» Бердника Сергія, який зайняв 2 місце з формальних вправ серед чоловіків.

Підсумкові результати вихованців спортивної школи «АРГО»:

Ковальова Поліна  - 1 місце спаринг, 2 місце формальні вправи;

Семенова Катерина - 1 місце спаринг, 3 місце формальні вправи;

Клочай Дмитро  - 3 місце спаринг;

Сухов Олександр - 3 місце спаринг;

Скуратова Анна - 3 місце спаринг;

Недоступ Ілля - 3 місце спаринг.

Вітаємо учасників та бажаємо подальших перемог!

За інформацією відділу молоді та спорту Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю