Головна  →  Новини  →  7 грудня 2018

Освітяни Голосієва разом зі своїми учнями долучилися до відзначення Дня Збройних сил України!

 Впродовж тижня у закладах освіти району проведені цікаві та змістовні заходи  до Дня Збройних сил України.

6 грудня 2018 року до Дня Збройних сил України в колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася довгоочікувана зустріч учнів ліцею податкової та рекламної справи №21 міста Києва з воїнами АТО. Діти з великою пошаною спілкувалися з нашими захисниками, знайомилися з речами, які рятують життя на передовій. 

Воїни Ато передали всім учням ліцею подарунок – прапор України з особистими підписами та побажаннями. 

До ліцею «Голосіївський» № 241 міста Києва були запрошені військовослужбовці Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка, учасник АТО 2014-2015 років –  Гліб Король та курсанти Військового інституту Шідерова Альона, Щур Максим та Єрмощенков Денис. Гості розповідали про зміни в армії, традиції, про наших реальних Героїв.

04 грудня 2018 року учні школи І-ІІІ ступенів №151 міста Києва відвідали презентацію фотовиставки до Дня Збройних сил України «Нам є, що захищати, нам є, що боронити» в Національній бібліотеці імені Ярослава Мудрого. Виставка фоторобіт Олександра Маматова та Євгена Шваба з проекту «Заради майбутнього» (автор ідеї – Євген Шваб). В експозиції представлені світлини, присвячені героїчному подвигу воїнів  Збройних  сил України та інших військових формувань, які нині захищають Батьківщину, відстоюють її суверенітет та територіальну цілісність, беручи участь в Операції Об'єднаних сил. 

Ми щиро вдячні всім, хто береже для нас блакитне небо та надає можливість жити у вільній країні. 

З Днем Збройних сил України !!! 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю