Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

Опубліковано 17 березня 2015 року о 15:26

Сьогодні під керівництвом т.в.о. голови Андрія Мельничука відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації.

Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.

В ході засідання колегії начальник відділу контролю за благоустроєм Валерій Григораш доповів присутнім про підготовку до проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Голосіївського району.

Так, за словами Валерія Миколайовича, з метою організації районних заходів по проведенню весняного двомісячника з благоустрою розроблено план заходів, до якого включено роботи по благоустрою та санітарній очистці територій, будівель та споруд.

Згідно плану заходів планується виконати робіт на суму 22 млн. грн., левова частина робіт припадає на благоустрій територій комерційних підприємств, установ та організацій, а також благоустрій прибудинкових територій новобудов. В ході підготовки до проведення весняного двомісячника з благоустрою спеціалістами відділу контролю за благоустроєм проведено обстеження району та виявлено ряд недоліків, за які складено 37 протоколів про адміністративне правопорушення та надано 83 приписи з вимогою усунення виявлених недоліків.

Про стан виконання видаткової частини бюджету міста Києва на території Голосіївського району за 2014 рік присутніх проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Кожевникова.

Так, бюджетом міста Києва на 2014 рік Голосіївському району було передбачено видатки на загальну суму 613,9 млн. грн. Фактично протягом року районом отримано фінансування в розмірі 524,6 млн. грн. Недофінансування пов’язане із невиконанням містом Києвом плану надходжень до бюджету. За рахунок зазначених коштів в минулому році утримувалось 146 бюджетних установ з кількістю працюючих в них 8558 одиниць.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux