Портал в режимі тестування та наповнення
Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У ВІКНУ стартував курс підготовки інформаційно-медійних структур

Опубліковано 16 березня 2015 року о 14:56

курси медійниківЗа окремим дорученням Міністра оборони України генерал-полковника Степана Полторака у стінах Військового інституту розпочались п’ятиденні тренінги для мобілізованих журналістів.

В урочистому відкритті заходу взяли участь заступник Міністра оборони України – керівник апарату Петро Мехед, народний депутат України, відомий журналіст Мустафа Найєм, заступник Міністра інформаційної політики Тетяна Попова та помічник Міністра оборони України полковник Вікторія Кушнір.

¾ Ваша зброя – це об’єктиви та перо, які повинні розповідати правду про те, що роблять наші воїни, як вони відстоюють нашу незалежність. Сьогодні ваші сила, професійний досвід та загострене відчуття відповідальності як ніколи потрібні нашій Батьківщині, ¾ зазначив у своєму зверненні до журналістів Петро Мехед.

В свою чергу начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін проінформував присутніх про хід проведення занять, їхні особливості та представив своїх заступників за напрямками діяльності, які будуть опікуватись слухачами.

Досить цікавою та змістовною була доповідь народного обранця Мустафи Найєма, який поділився своїми враженнями та набутим професійним журналістським досвідом в зоні проведення антитерористичної операції.

Нагадаємо, що Міністерство оборони України оголосило конкурс серед мобілізованих представників ЗМІ для призначення на посади прес-офіцерів підрозділів. За надісланими резюме було відібрано 40 кандидатів з числа мобілізованих журналістів (це фотокори, оператори, кореспонденти та ведучі українських телеканалів, регіональних ЗМІ). Після проходження тренінгів з організації роботи інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України в районах проведення АТО вони будуть призначені на посади та відправлені у складі своїх підрозділів в район виконання бойових завдань.

Тренінги для журналістів проводитимуть: речник АТО Андрій Лисенко, начальник прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов, журналіст та громадський діяч Ірина Федорів, науково-педагогічний склад Військового інституту та інші.

За інформацією Військового інституту Київського

національного університету імені Тараса Шевченка

курси медійників


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux