Голосіївське районне управління ГУ ДСНС України у м. Києві інформує!

Шановні суб’єкти господарювання та керівники державних підприємств, Голосіївське районне управління ГУ ДСНС України у м. Києві інформує Вас, що з вересня місяця 2018 року вступили в силу нові нормативні документи в яких затверджено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику та періодичність здійснення планових заходів, а саме:

-ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 05 вересня 2018 р. № 715 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій»;

- ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 05 вересня 2018 р. № 716 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, у сфері надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення за переліком, що визначається Кабінетом Міністрів України, і встановлюється періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з надзвичайних ситуацій».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю