КМДА Київська міська державна адміністрація


8 листопада 2018

У Києві відбудеться масштабний профорієнтаційний форум для школярів і студентів

24 листопада із 10:00 до 15:00 у Холі Чемпіонів НСК «Олімпійський» відбудеться масштабний профорієнтаційний захід – Форум «ПроПрофесії». Київський молодіжний центр запрошує учнів 8-11 класів, студентів, вчителів і батьків стати учасниками цієї події.

Під час форуму можна буде ознайомитись із ринком праці, перспективами і можливостями для самореалізації у сучасних реаліях. Професіонали окреслять найперспективніші сфери та необхідні навички затребуваних спеціалістів, дадуть поради щодо отримання профільного навчання в Україні та у світі, першого досвіду роботи студентам.

«15 років тому школярі мріяли стати юристами. А нині багато професіоналів у цій сфері просто не можуть знайти роботу. Щоб уникнути такого наслідку, ми й хочемо розказати учням про ті професії, які тільки набирають популярності», — прокоментувала директорка Київського молодіжного центру Анна Куценко.

Паралельно з лекційною частиною відбуватимуться профорієнтаційні консультації з психологами та кар’єрними коучами. Гості зможуть записатись до певного фахівця та пройти профорієнтаційний тест, отримати відповіді щодо визначення власних здібностей та вподобань. Школярі та студенти також зможуть особисто поспілкуватись з роботодавцями на виставці вакансій і представниками новітніх професій на демо-зоні.

 

Для участі необхідна реєстрація: goo.gl/SvMwvu.

Контактна особа: Карасьова Ксенія, тел.: (095) 392 40 01, [email protected].

 

За інформацією http://kyivcity.gov.ua

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.