КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2018

До уваги голосіївців! Фахівці Київводоканалу опломбовують лічильники холодної води безкоштовно!

Останнім часом до контакт-центрів Київводоканалу надходять скарги  щодо шахрайства під час опломбування лічильників та їх передачі на комерційний облік.

Мешканці скаржаться, що до квартир приходять невідомі, які називають себе представниками ТОВ «Мастергаз» та нібито мають повноваження від Київводоканалу, й пропонують за грошову компенсацію опломбувати лічильник і поставити його на комерційний облік. В результаті цих  шахрайських дій страждають споживачі, які очікують нові платіжки з урахуванням нібито опломбованого лічильника.

Київводоканал повідомляє, що, по-перше, ця процедура – безкоштовна; а, по-друге, жодна інформація про опломбування та передачу лічильників від Мастергазу на комерційний облік до Товариства не надходить!

Для того, щоб не стати жертвою шахраїв, перевіряйте наявність посвідчення працівника Київводоканалу та слідкуйте, щоб у нього в документах-нарядах був вказаний  номер Вашої квартири.

Окрім того інформуємо, що фахівець Київводоканалу тепер може опломбувати і лічильники гарячої води.

Для опломбування  лічильника  необхідно залишити  заявку в Центрі обслуговування споживачів Київводоканалу (тел. (044) 202-02-02, 202-02-04,  200-73-55).

https://vodokanal.kiev.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.