Головна  →  Новини  →  24 вересня 2018

Загальношкільний олімпійський урок "Спорт, як друг, усім нам рідний"

У рамках Всеукраїнського олімпійського тижня упродовж вересня 2018 року в закладах загальної середньої освіти Голосіївського району міста Києва проходять олімпійські уроки – заходи, які присвячені олімпійському руху, поширенню рухової активності учнів та здорового способу життя в процесі заняття фізичною культурою і спортом.

Зокрема, 20 вересня в школі І-ІІІ ступенів №36 імені С.П. Корольова відбулося традиційне спортивне свято, яке завершило декаду спорту та здорового способу життя – загальношкільний олімпійський урок "Спорт, як друг, усім нам рідний", присвячений дню фізичної культури та спорту. Адже, саме олімпійський рух сприяє налагодженню дружніх стосунків між народами та континентами. олімпійський вогонь подорожує планетою і запалює в серцях людей світу дух свободи, миру, єдності, дружби та спорту.

Варто зазначити, що учні школи № 36 імені С. П. Корольова  займаються 17 видами спорту, серед яких: легка атлетика, бокс, фігурне катання, фехтування, баскетбол, греко-римська боротьба, ай-кідо та інші. 

Шкільне свято розпочалося  парадом команд 2 –11 класів. Учні школи – юні спортсмени, які нагороджені медалями за участь в різноманітних змаганнях пройшли урочистою ходою на шкільному стадіоні та  продемонстрували майстер-класи з таких видів спорту, як футбол, волейбол, регбі, карате, гімнастика.

У показових виступах свята взяли участь представники сім’ї Іванових –  Анастасія та Іван (учні 7-А класу), які разом із своїм старшим братом Середою Олександром (майстер спорту, чорний пояс, ІІ дан) представили вид спорту «Карате», що культивується в родині. Справжніми зірочками свята (олімпійськими надіями) стали учениця 2-Б класу Кудрявцева Софія та учениця 6-Б класу – бронзовий призер Всеукраїнських змагань з гімнастики з групових вправ без предмету Пітчук Маргарита.

На святі були присутні гості – начальник відділу в справах молоді і спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Нечитайло Максим, методист районного науково-методичного центру управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Кучеров Станіслав Павлович, батько учениці 4-В класу –  чемпіон світу з бодібілдінгу Касандрович Ярослав Русланович. Вони привітали шкільну родину із святом та побажали всім нових звершень. Закінчилося свято рухливою зарядкою для всіх учасників відкритого уроку.

Любіть спорт, займайтеся спортом і тоді ви проживете довге і щасливе життя, яке буде приносити Вам тільки позитивні емоції.

За інформацією управління освіти Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю