КМДА Київська міська державна адміністрація


21 вересня 2018

Голосіївські студенти взяли участь у Марші миру

21 вересня 2018 року в рамках відзначення Дня Миру та Дня партизанської слави відбулася урочиста хода учасників Маршу миру від Меморіалу воїнам України, полеглим у Афганістані до Національного музею України у Другій світовій віні.

В рамках заходу відбувся урочистий мітинг учасників Маршу миру на площі біля Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Головною метою зазначеної акції є об’єднання зусиль суспільства на утвердження миру та злагоди в Україні та за її межами, духовне згуртування всіх націй, які проживають на території сучасної України, а також виховання молоді в дусі миру, патріотизму, поваги до ветеранів війни та праці, формування безконфліктної миролюбивої психології.

На підптримку заходу студентство вищих навчальних закладів, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва, зокрема, Національного університету харчових технологій та Київського вищого професійного училища деревообробки взяли участь в урочистій ході та поклали квіти до Меморіалу воїнів України, полеглих в Афганістані.  

 

 

За інформацією відділу у справах молоді та спорту Голосіївської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.