Відбілась зустріч працівників служби зайнятості та ТОВ «Компанія ТІТАЛ»

Голосіївська районна філя КМЦЗ,  з метою налагодження співпраці з підприємствами, які є членами Київської торгово-промислової палати, 16 липня  здійснила виїзну консультацію для керівництва ТОВ «Компанія ТІТАЛ» (далі – Компанія).

Компанія займається виробництвом пожежно-рятувальної техніки та обладнання, а саме: аварійно-рятувальних автомобілів, підйомників, катерів, модулів та іншої спеціальної техніки.

При виробництві такої спецтехніки підприємством використовуються сучасні технології, матеріали та комплектуючі. Потенціал ТОВ «Компанія ТІТАЛ» - це сучасне конструкторсько-технологічне бюро в якому народжуються та реалізуються інноваційні інженерні рішення. 

Об’єктами поставок виготовленої продукції є підрозділи ДСНС, добровільні пожежні товариства, Міністерство Оборони України, Національна Гвардія України та інші.

У ході зустрічі обговорено можливості співпраці служби зайнятості з роботодавцями, зокрема, підбору працівників за сприянням служби зайнятості на нові робочі місця з подальшою компенсацією витрат єдиного соціального внеску на заробітну плату цих працівників.

Крім цього, висвітлено та роз’яснено порядок отримання роботодавцем компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб.  

Разом з тим, керівника Компанії окремо зацікавила можливість служби зайнятості в організації та проведенні на виробництві підприємства професіографічної екскурсії для випускників професійно-технічних навчальних закладів з метою ознайомлення їх з роботою підприємства та подальшою можливістю працевлаштування.

За інформацією Голосіївської районної філії Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю