КМДА Київська міська державна адміністрація


10 липня 2018

Розпочато збір пропозицій щодо покращення дорожньої інфраструктури сектору «Деміївський»

Відповідно до Територіальної програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху (ознайомитись з програмою), підготовленої Комунальним підприємством «Центр організації дорожнього руху»,  в Голосіївському районі розпочато опрацювання транспортного сектору під умовною назвою «Деміївський». Сектор охоплює мікрорайони «Деміївка», «Голосіїв», «Ширма», вул. Добрий шлях, Васильківська, Героїв Оборони, НУБІП та частина району, що знаходиться в центрі столиці.

12 липня о 10.00 у малій залі райдержадміністрації (каб.415) відбудеться робоча нарада та обоворення пропозицій щодо покращення дорожньо-транспортної інфраструтктри зазначеного мікрорайону.

Шановні мешканці вулиць, що входять до складу зазначеної зони!

Звертаємось до Вас з проханням приєднатись до обговорення. Свої пропозиції щодо поліпшення рівня організації та безпеки дорожнього руху і міської мобільності (потреба у переходах, тротуарах, світлофорах, облаштування зон для паркування) Ви можете надати у письмовому вигляді на поштову адресу: 03039, просп. Голосіївський, 42, або на електронну адресу: [email protected]. 

 

Нагадаємо, що в Голосіївському районі з березня 2018 року триває обговорення Територіальної програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху.

В рамках Програми Голосіївський район столиці було розділено на 4 умовні зони, які одна за одною досліджуються та розглядаються шляхи поліпшення дорожньої інфраструктури кожної зони.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.