КМДА Київська міська державна адміністрація


21 червня 2018

Розпочато збір пропозицій щодо покращення дорожньої інфраструктури сектору під умовною назвою «Теремківський»

Відповідно до Територіальної програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху (ознайомитись з програмою), підготовленої Комунальним підприємством «Центр організації дорожнього руху»,  в Голосіївському районі розпочато опрацювання транспортного сектору під умовною назвою «Теремківський».  Сектор охоплює мікрорайони «Теремки-1», «Теремки-2» ( у т.ч. вул.М.Максимовича, вул. Академіка Вільямса, вул.Ю.Смолича), «Теремки-3» ( у т.ч. вул. Жулянська, вул.Теремківська), Феофанія, ВДНГ.

Шановні мешканці вулиць, що входять до складу зазначеної зони!

Звертаємось до Вас з проханням приєднатись до обговорення. Свої пропозиції  щодо поліпшення рівня організації та безпеки дорожнього руху і міської мобільності (потреба у переходах, тротуарах, світлофорах, облаштування зон для паркування) Ви можете надати у письмовому вигляді на поштову адресу: 03039, просп.Голосіївський, 42, або на електронну адресу grda2025@ukr.net

Нагадаємо. В Голосіївському районі з березня 2018 року триває обговорення Територіальної програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху.

В рамках Програми Голосіївський район столиці було розділено на 4 умовні зони, які одна за одною досліджуються та розглядаються шляхи поліпшення дорожньої інфраструктури кожної зони.

На сьогоднішній день відпрацьовувається 2 зони: "Конча-Заспа" та «Корчуватський».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.