КМДА Київська міська державна адміністрація


20 червня 2018

Відбілась зустріч працівників служби зайнятості та ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ»

19 червня відбулася виїзна консультація за участю представників Київського міського центру зайнятості та Голосіївської районної філії КМЦЗ на Державне  підприємство "Всеукраїнський державний Науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" з метою обговорення подальшої співпраці з роботодавцем.

ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» — підприємство європейського рівня у галузі стандартизації, метрології та оцінки відповідності, яке постійно підвищує ефективність своєї роботи, прагне відповідати найвищим світовим стандартам. Дане підприємство визнано в країнах СНД, ЄС та світовою спільнотою, має давню історію, добру репутацію та великий потенціал.  

Працівниками служби зайнятості було презентовано один із засобів електронної комунікації – «Електронний кабінет роботодавця». Інформаційно-комунікаційний сервіс, зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу роботодавця для відвідування центру зайнятості та який  надає можливість подати звіт за формою №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» в онлайн-режимі, здійснювати добір працівників шляхом перегляду резюме та переглянути: актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості; звіти за формою 4-ПН, 1-ПА, які подавались до служби зайнятості; стан укомплектування заявлених вакансій; кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу тощо.

Під час розмови було роз’яснено питання щодо  можливість роботодавцям отримувати компенсацію витрат  на оплату праці за працевлаштування вимушено переміщених осіб на умовах строкових трудових договорів.

Роботодавця, також, зацікавила можливість організації, на підприємстві Професіографічної екскурсії для учнів з метою формування у старшокласників  мотивації до вибору професій.

Служба зайнятості разом з роботодавцями намагаються допомогти молоді у виборі майбутньої професії.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.