У районній філії Київського міського цетру зайнятості відбулась презентація роботодавця

Основним завданням служби зайнятості є допомога у пошуку роботи безробітним особам через побудову тісної співпраці з роботодавцями. З метою якісного задоволення кадрових потреб роботодавця в Голосіївськійрайонній філіїКМЦЗ 06.06.2018 року відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення АТ"Ощадбанк".

В заході прийняли участь 16 безробітних, які шукають роботу за наступними посадами: «провідний економіст», «касир відділення банку», «адміністратор». Представники роботодавця- керуючий відділенням Вадим Стародуб разом із спеціалістами сектору підбору персоналу Оленою Андряник та Тетяною Манзик -презентували державне підприємство АТ «Ощадбанк»,ознайомили учасників заходу з профілями вакансій, умовами праці,графіком роботи, розповіли про стимулюючі надбавки та можливості кар’єрного зростання навіть для безробітних осіб без досвіду роботи в банківській сфері.Керуючий відділенням Вадим Стародуб наголосив, що трудові відносини з найманим персоналом укладаються виключно на легальній основі з першого дня трудових відносин, за працівниками зберігаються гарантії, встановлені законодавством.

Шукачів роботи, які зацікавилися даними пропозиціями, було запрошено безпосередньо відвідати відділення Ощадбанку для більш детального ознайомлення з роботою та подальшої співбесіди.

Наприкінці зустрічі представникироботодавця висловили подяку спеціалістам Голосіївської районної філії КМЦЗ за організацію заходу, відзначивши плідність та зручність його проведення.

За інформацією Голосіївської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю