КМДА Київська міська державна адміністрація


21 травня 2018

Святковий захід дитячого клубу «Капітошка» до Дня матері

  

19 травня 2018 року Голосіївським районним в місті Києві центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сприянням благодійної організації «Джерело надії та життя» проведено святковий захід дитячого клубу «Капітошка» до Дня матері, в якому взяли участь сім’ї, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Організатори «Капітошки» разом з постійними відвідувачами клубу, дітьми та їх батьками, підготували святкову концертну програму, де діти співали, танцювали, читали вірші та від щирого серця вітали матусь та бабусь зі святом.

 

В заході взяли участь дитячий спортивно-хореографічний ансамбль «Промінець» керівник Коробко Ірина Федорівна та театр пластичної драми «Скарбничка» ДЮК «Олімпія» керівник Махновець Раїса Дмитрівна з театралізованою дитячою виставою «Росинка».

Під час заходу проводились цікаві конкурси, ігротеки, вікторини, танцювальний флешмоб в яких приймали участь діти разом з батьками.

Найактивніші учасники отримали «капітони» (валюта клубу «Капітошка»), які потім по закінченню свята обміняли на подарунки.

 

 

 

За інформацією  Голосіївського районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.