КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2018

Відбулось обговорення розвитку дорожньо-транспортної мережі мікрорайонів «Корчувате», «Мишоловка», «Самбурки», «Лиса гора»

17 травня відбулось обговорення та напрацювання пропозицій щодо покращення 3-ї зони Програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху під умовною назвою «Корчуватська», куди увійшли наступні мікрорайни: «Корчувате», «Лиса гора», «Самбурки», «Мишоловка» та вул.Баренбойма.

До участі було залучено керівництво райдержадміністрації, представників структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств, робота яких пов’язана з дорожньо-транспортною інфраструктурою району, долучились представники органів самоорганізації населення, мешканці та активісти мікрорайонів «Корчувате», «Мишоловка», «Самбурки», «Лиса гора».

На початку обговорення представник комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» презентував загальну «Територіальну програму вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху» (ознайомитись з програмою), звертаючи увагу присутніх на мікрорайони та вулиці, які увійшли до 3-ї зони Програми, та порядок роботи над обговоренням.

Задля конструктивного роботи з Програмою присутнім було запропоновано сформувати 4 групи - відповідно до обізнаності по тій чи іншій території (мікрорайону) – та напрацювати пропозиції щодо подальшого розвитку дорожньо-транспортної мережі (потреба у переходах, тротуарах, світлофорах, облаштованих зонах для паркування, спорудження розв’язок, велосипедна та пішохідна інфраструктура, створення нових або поліпшення роботи існуючих маршрутів громадського транспорту тощо).

Також свої пропозиції можна надсилати у письмовому вигляді на поштову адресу: 03039, просп.Голосіївський, 42, або на електронну адресу [email protected]

Орієнтовно до кінця травня подані пропозиції щодо подальшого розвитку дорожньо-транспортної мережі зазначеного мікрорайонів «Корчувате», «Лиса гора», «Самбурки», «Мишоловка» та вул.Баренбойма мають бути опрацьовані КП «Центр організації дорожнього руху» та в узагальненому вигляді презентовані громадськості.

Нагадаємо, з березня 2018 року спільно з громадськістю в Голосіївському районі триває обговорення вищевказаної Програми з метою розгляду шляхів поліпшення дорожньої інфраструктури. Територія району поділена на чотири умовні зони, які одна за одною будуть досліджуватись. У березні-квітні 2018 року тривало обговорення та напрацювання пропозицій щодо покращення дорожньої інфраструктури  4 зони під умовною назвою «Конча-Заспа». 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.