КМДА Київська міська державна адміністрація


16 травня 2018

Відбулось обговорення пропозицій мешканців щодо розвитку дорожньо-транспортної мережі мікрорайонів «Конча-Заспа», «Віта-Литовська» та «Пирогів»

Сьогодні, 16 травня, відбулась чергове обговорення «Територіальної програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху» (ознайомитись з програмою) в частині мікрорайонів «Конча-Заспа», «Пирогів», «Віта-Литовська» («Чапаєвка») та Хутору Мриги.

 

Участь у обговоренні взяли автори проекту – представники КП «Центр організації дорожнього руху», голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар, представники органів самоорганізації населення, мешканці та активісти вищезазначених мікрорайонів, а також представники структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств, робота яких пов’язана з дорожньо-транспортною інфраструктурою району.

Під час заходу представники КП «Центр організації дорожнього руху» презентували присутнім доопрацьовану концепцію «Територіальної програми вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху» мікрорайону №4 (Конча-Заспа) з врахуванням зауважень та пропозицій, які з квітня надавали мешканці зазначених мікрорайонів (переглянути звіт).

Нагадаємо, «Територіальна програма вдосконалення організації та безпеки дорожнього руху», ініційована КП «Центр організації дорожнього руху» охоплює увесь Голосіївський район. Для зручності район умовно було розділено на 4 частини. Першою досліджується зона №4 під умовною назвою «Конча-Заспа», куди також входять мікрорайони «Пирогів», «Віта-Литовська» («Чапаєвка») та Хутір Мриги.

Свої пропозиції щодо покращення дорожньої інфраструктури мікрорайонів можна надсилати у письмовому вигляді на поштову адресу: 03039, просп.Голосіївський, 42, або на електронну адресу [email protected]

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.