КМДА Київська міська державна адміністрація


2 травня 2018

Підсумки проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2018 році

Організаційним комітетом з проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації було розглянуто матеріали і затверджено результати виконання конкурсних завдань учасниками, а також  визначено переможців І туру.

За результатами проведення всіх етапів конкурсу визначено переможців І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець".

У номінації «Кращий керівник» - Карасевич Наталія Володимирівна, начальник відділу праці, соціально-трудових відносин Управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

У номінації «Кращий спеціаліст» - Миколайчук Людмила Степанівна, головний спеціаліст відділу по роботі з учасниками АТО, інвалідами, ветеранами та постраждалими внаслідок аварії на ЧАЕС Управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Цьогорічний конкурс вкотре показав, що на державну службу приходять професійно підготовлені громадяни, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки та мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях.

Щиро вітаємо переможців І туру Конкурсу!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.