КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2018

Як киянам тепер сплачувати за електрику: подробиці

Як киянам тепер сплачувати за електрику: подробиці

Кияни отримали рахунки за електроенергію від нової компанії ПрАТ «ДТЕК Київські Електромережі».

Як нагадує прес-служба «Київенерго», з 1 березня «ДТЕК Київські Електромережі» надає послуги з постачання та розподілу електроенергії в Києві як правонаступник «Київенерго».

В платіжці є інформація про початок роботи нової компанії в рамках розподілу «Київенерго», передбаченого Законом «Про ринок електричної енергії».

Тариф, який встановлює НКРЕКП, на електроенергію не змінився, а договори переукладати не потрібно.

Інформаційно-консультаційні послуги клієнти як і раніше можуть отримати в Контакт-центрі 1588 і центрах обслуговування «Київенерго». Оплату послуг можна здійснювати через особистий кабінет з електроенергії на сайті www.kyivenergo.ua, мобільні додатки, відділення банків і «Укрпошти», а також електронні платіжні системи.

Тим, хто сплачує за електрику за допомогою розрахункової книжки, не треба нічого змінювати при її заповнюванні. Номери особових рахунків та КС залишаються тими, що і були. А от розрахунковий рахунок організації - постачальника послуги змінився. Його не потрібно знати клієнтам. В усіх банках та у відділеннях Укрпошти Києва вже є нові реквізити компанії-отримувача платежу. Але, про всяк випадок, слід запитувати у касирів, чи є у них новий рахунок отримувача плати за електроенергію, аби касири не переплутали його з рахунком за тепло, адже він не змінився, і кияни за опалення продовжують сплачувати компанії «Київенерго».

За інформацією  https://vechirniykiev.com.ua/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.