КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2018

Для учасників АТО планують звести будинки у Голосіївському районі

Столична влада робить усе можливе, щоб бійці, які повернулися до столиці із зони АТО, могли інтегруватися після війни в цивільне життя.  Про це нагадав мер столиці Віталій Кличко під час вручення відзнак міського голови воїнам-афганцям з нагоди Дня  вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 28-ю річницею виведення військ з Афганістану.

 - На наступні три роки ми плануємо виділити 50 млн грн. для будівництва житлових будинків для учасників АТО по провулку Моторному в столиці, - зазначив Кличко.

Також столична влада вперше за багато років в рамках програми “Турбота” передбачила компенсацію на сплату житлово-комунальних послуг для сімей загиблих воїнів-афганців.

У рамках програми “Турбота” на цей рік ми запланували 1,23 млн грн. на виділення матеріальної допомоги на сплату житлово-комунальних послуг для 100 сімей загиблих киян-афганців. І це буде перша така виплата за останні роки,  - наголосив мер.

До слова, у столиці  ветерани АТО користуються безкоштовним проїздом у міському транспорті, отримують пільги на житлово-комунальні послуги, компенсацію витрат на стаціонарне лікування, забезпечуються курсами психологічної реабілітації, отримують компенсацію на протезування. 

За інформацією https://vechirniykiev.com.ua/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.