Головна  →  Новини  →  19 січня 2018

Відбулась нарада з актуальних питань організації охорони праці на суб'єктах господарювання

18 січня Голосіївською районною в місті Києві державною  адміністрацією спільно з Подільською райдержадміністрацією було проведено розширену нараду за участю керівників та відповідальних осіб за охорону праці підприємств, установ та організацій районів на тему: “Актуальні питання в організації системи управління охорони праці на суб’єктах господарюваннях”.

Розпочав нараду перший заступник Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик, який зазначив, що метою наради є збереження працездатності, здоров’я та життя людей. Керівники підприємств, установ та організацій повинні усвідомити, що поліпшення умов праці та її безпека одночасно зберігають здоров’я працівників і підвищують продуктивність праці та якість продукції. У першу чергу, мова йде про ставлення роботодавців та працівників до питань охорони праці, їх налаштування на роботу без нещасних випадків.

У нараді взяли участь начальник відділу організації профілактичної роботи та страхових експертиз Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Києві Бочарова О. Б. представники Головного управління Держпраці в Київській області Дяченко Д. К., Красножон Р. П., Федоренко М. Д., головний редактор журналу “Охорона праці” Матвійчук Д. Л., представники журналу “Довідника спеціаліста з охорона праці” а також спеціалісти підприємства ОООН ПП “Стандарт” для надання роз’яснення та консультацій  з питань організації системи управління охорони праці.

Головний редактор журналу “Охорона праці” Матвійчук Д. Л., провів конкурс з нагородженням кращого знавця охорони праці серед присутніх.

За результатами проведення наради було прийнято ряд рішень, які направлені на посилення роботи щодо створення для працівників безпечних та нешкідливих умов праці.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю