КМДА Київська міська державна адміністрація


12 січня 2018

Підвели підсумки роботи військово-лікарської комісії Голосіївського районного в м.Києві військового комісаріату за 2017 рік

12 січня 2018 року у першого заступника голови Голосіївської райдержадміністрації Ткаченка Ю.В. відбулась нарада  з питання підведення підсумків роботи військово-лікарської комісії Голосіївського районного в м.Києві військового комісаріату за 2017 рік за участю з начальника управління охорони здоров’я Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Довгань О.І. 

Довідково. Протягом звітного періоду робота позаштатної постійнодіючої військово – лікарської комісії Голосіївського районного в м. Києві військового комісаріату забезпечувалась фахівцями КНП «КДЦ» Голосіївського району м. Києва відповідно до графіків, затверджених відповідними наказами Управління охорони здоров’я Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації та під час призовів – лікарем – психіатром і лікарем – дерматовенерологом закладів охорони здоров’я міського підпорядкування.

Протягом звітного періоду фахівцями позаштатної постійнодіючої військово – лікарської комісії Голосіївського районного в м. Києві військового комісаріату проведено 5757 медичних оглядів контингенту для визначення можливості проходження військової служби в Збройних Силах України за станом здоров’я, з них:

- призовників – 1062;

- осіб, які підлягають мобілізації – 2897;

- слухачів військових кафедр вищих навчальних закладів – 605;

- кандидатів на військову службу за контрактом – 72;

- допризовників – 1121.

За результатами проведених медичних оглядів фахівці позаштатної постійнодіючої військово – лікарської комісії Голосіївського районного в м. Києві військового комісаріату дійшли наступних висновків:

- придатні – 2739;

- непридатні – 502;

- направлено на дообстеження – 2516.

Серед категорій:

- призовники: придатні – 309; непридатні – 112; направлені на дообстеження – 641;

- особи, які підлягають мобілізації: придатні – 1109; непридатні – 325; направлені на дообстеження – 1463;

- слухачі військових кафедр вищих навчальних закладів: придатні – 605; непридатні та направлені на дообстеження відсутні;

- кандидати на військову службу за контрактом: придатні – 72; непридатні та направлені на дообстеження відсутні;

- допризовники: придатні – 644; непридатні – 65; направлені на дообстеження – 412.

За інформацією управління охорони здоров’я Голосіївської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.