КМДА Київська міська державна адміністрація


11 січня 2018

Відбулася зустріч фахівців Пенсійного фонду з волонтерами

 

10 січня відбулась зустріч представників Правобережного об’єднаного управління ПФУ в м. Києві з волонтерами громадської організації «Волонтерський рух «Батальйон «Сітка».

Зустріч відбулася без «відриву від виробництва», адже люди   приходять до організації в свій вільний час аби допомогти нашим захисникам в АТО.

У першу чергу, представники управління ознайомили присутніх із змінами, в призначенні та перерахунку пенсій, що відбулися з 01.01.2018 р. із  змінами до вимог страхового стажу при призначенні пенсії в 2018 році; перевагами легального працевлаштування та перспективами запровадження накопичувальної системи пенсійного страхування.

Фахівець  ознайомила волонтерів  з дистанційними послугами, що надаються органами Пенсійного фонду.

Особливу зацікавленість у присутніх викликала інформація про веб-портал ПФ – www.pfu.gov.ua.  А саме можливість, яку отримує будь-який найманий працівник,  контролювати роботодавця щодо сплати єдиного соціального внеску. Також користувачі порталу мають змогу отримувати інформацію про новини в пенсійному законодавстві та іншу корисну інформацію.

Учасникам було роз’яснено способи реєстрації на веб-порталі та запропоновано пройти реєстрацію в найближчому управлінні ПФ.

Наприкінці зустрічі  волонтери отримали буклети з питань, що розглядалися на зустрічі. 

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

200-89-84 в Голосіївському районі;

273-51-51 у Святошинському районі;

244-78-11 у Солом’янському районі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.