Головна  →  Новини  →  18 грудня 2017

Відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації під керівництвом Наталії Бондар

18 грудня під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації за участю керівників територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення тощо.
Відповідно до порядку денного про  організацію та проведення загальнорайонних новорічних та різдвяних свят у Голосіївському районі м.Києва доповіла начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини РДА Сінкевич І.Ф.
 
Так, основне районне свято - театралізоване засвіченння Головної районної Новорічної ялинки “НОВОРІЧНА ЗІРКА СЯЄ – В ГОЛОСІЄВО ЗБИРАЄ!” - традиційно відбудеться 19 грудня, на День Святого Миколая, на майданчику ТРЦ "Ocean Plaza", 23 грудня в Голосіївському парку культури та відпочинку ім.М.Рильського пройде новорічно-різдвяна програма "Різдво у Голосієво".
Разом з тим, в закладах та установах району буде організовано цілий комплекс тематичних святкових заходів для дітей. Зокрема, 18 грудня в Будинку культури "Конча-Заспа" буде організовано святковий новорічний концерт "Новий рік крокує по планеті",  в Будинку дитячої та юнацької творчості району  з 23 по 28 грудня  -  цикл новорічних театралізованих прпограм "Аліса в зимовій країні чудес"  для  школярів пільгових категорій району, вихованців шкіл-інтернатів. Загалом, в усіх загальноосвітніх закладах, школах-інтернатах та дитячих дошкільних закладах  пройдуть новорічні ранки та концерти, театральні вистави, уроки та години народознавства, вікторини та конкурси, художні виставки та майстер-класи,  колядування та щедрування тощо.Більше інформації про районні новорічно-різдвяні заходи знаходиться тут.
 
На завершення засідання колегії Наталія Володимирівна  надала відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю