Головна  →  Новини  →  18 грудня 2017

В районній бібліотеці відбувся семінар «Права дитини, попередження насилля в сім’ї»

В приміщенні читального залу Державної бібліотеки України для юнацтва в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!» та «16 днів проти насилля» спеціалістами  Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з завідуючою бібліотеки Тетяною Шалоплут проведено семінар на тему: «Права дитини, попередження насилля в сім’ї». В заході прийняли участь школярі 6-Б класу гімназії №179 міста Києва.

Мета зустрічі - формування правової культури, правової свідомості у дітей, підвищення рівня їх знань щодо прав гарантованих Конституцією та законами України. Зокрема, розглянуто актуальне на даний час питання щодо попередження насилля в сім’ї та безпосередньо в навчальних закладах.

Під час семінару обговорено питання насилля,  причини розповсюдження тілесних покарань, основні правила безпеки у випадку виникнення фізичного та психологічного насильства тощо.

На заході учасники отримали інформаційні матеріали з номерами телефонів Національної «гарячої лінії» з питань запобігання насильству та захисту прав дітей.

За інформацією  Голосіївського районного центру

                                                         соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю