Головна  →  Новини  →  14 грудня 2017

Відбулось засідання Студентської ради при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації

12 грудня 2017 року у актовій залі Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Голосіївський, 42) відбулось організаційне засідання Студентської ради при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації.

За результатами засідання вирішено провести 15 грудня 2017 року молодіжний, студентський культурно-освітній музичний вечір “RAP-BATL”.

Так, участь у визначеному заході зможуть прийняти студенти вищих навчальних закладах, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва, а глядачами усі бажаючі.

Крім того, студентський актив району поінформовано про проведення 19 грудня 2017 святкового театралізованого засвідчення головної районної новорічної ялинки “Новорічна зірка сяє – в Голосієво збирає” на майданчику біля ТРЦ “Оcean Plaza” (вул. Антоновича, 156) та 23 грудня 2017 року в Голосіївському парку культури та відпочинку ім.М. Рильського святкової новорічної-різдвяної програми “Різдво у Голосієво”.

На засідання Студентської ради відвідав Голова районної Муніципальної варти – Сергій Бондар, який розповів присутнім про діяльність організації та запросив до співпраці усіх бажаючих.

За інформацією відділу у справах сім'ї, молоді

та спорту Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю