Головна  →  Новини  →  11 грудня 2017

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Сьогодні, 11 грудня, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних служб району.

Про стан харчування дітей в закладах дошкільної освіти Голосіївського району міста Києва доповіла начальник управління освіти Голосіївської районної в місті Києві держаної адміністрації Полторак Галина Миколаївна. ДОВІДКА

На  нараді голова району висловила подяку керівникам комунальних служб за оперативну,  налагоджену роботу під час  ліквідації наслідків снігопаду 10 грудня. 

Також присутнім  Наталія Володимирівна представила голову районної ланки «Муніципальної варти» у Голосіївському районі Бондара Сергія Вікторовича.

 

Нагадаємо, 08 грудня між керівниками Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Голосіївським управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві та штабу Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» було підписано тристоронній Меморандум про партнерство та співпрацю.  
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю