Головна  →  Новини  →  11 грудня 2017

Двері комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 завжди відкриті для вас

Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №15 є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю - закладом фізичної культури і спорту, який заснований в 1992 році та належить до сфери управління Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Основним завданням комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 є створення необхідних умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля якомога найбільшої кількості дітей та молоді, розвитку здібностей вихованців в обраних видах спорту, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортивного резерву для збірних команд України.

В КДЮСШ № 15 функціонує 5 відділень з видів спорту, серед  яких одним з основних напрямків є футбол, де навчально-тренувальним процесом охоплено понад 719 дітей та підлітків (44 групи).

Команди спортивної школи беруть участь у першості і Кубках міста Києва з футболу, у дитячо-юнацькій футбольній лізі України, а також в різноманітних турнірах в Україні і за кордоном, вихованці школи є членами національних та олімпійських збірних України з різних видів спорту.

На базі КДЮСШ-15 по вул. Маршала Якубовського, 7а у 2009 році збудовано футбольне поле зі штучним покриттям розміром 100х60м, яке у 2017 році за Програмою економічного та соціального розвитку міста Києва на 2017 рік було реконструйоване.

Наразі, на цих полях проводять навчально-тренувальний процес та беруть участь у змаганнях 12 вікових груп збірних команд КДЮСШ-15, починаючи із 6-ти річних дітей та закінчуючи командою вихованців КДЮСШ-15 віком до 21 року.

Крім того, на футбольному полі КДЮСШ-15 проводить змагання Федерація Футболу міста Києва, зокрема, Чемпіонат та Кубок міста Києва, а також обласні та Всеукраїнські  турніри.

Федерація Футболу України використовує базу КДЮСШ-15 для проведення товариських матчів збірних команд України, тренувань, проведення фінальних матчів Чемпіонатів України серед жіночих команд, молодіжних та юнацьких команд.

Вищезазначена спортивна база є єдиною у Голосіївському районі міста Києва, зокрема, на житлових масивах Теремки та Теремки-2 – на базі КДЮСШ-15 проводять заняття з фізкультури (в теплу пору року) учні трьох поруч розташованих загальноосвітніх навчальних закладів.

Також, щорічно на базі КДЮСШ-15 проходять змагання серед учнів загальноосвітніх шкіл міста Києва “Шкіряний М`яч” .

Двері КДЮСШ-15 завжди відкриті, тож футбольні поля ніколи не бувають порожніми – діти, підлітки та молодь з усього району приходять пограти у футбол, поспілкуватись, долучитись до здорового способу життя. Саме ця соціальна функція КДЮСШ-15 є найбільш важливою, тому що здорове покоління - це запорука щасливого майбутнього України.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю