Продовжуються роз'яснення актуальних питань з пенсійного законодавства

06 грудня цього року відбулась зустріч представників Правобережного об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві з трудовим колективом Інституту фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова.

Більшість працівників інституту – наукові працівникі,  тому основною темою зустрічі стало пенсійне забезпечення даної категорії осіб.

В першу чергу, представники управління ознайомили присутніх із змінами, що відбулися відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій" від 03.10.2017 р. № 2148-08. Зауважили, що в багатьох випадках науковим працівникам вигідніше отримувати пенсію згідно із законом України « Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування», ніж за спеціальними законами.

Слухачів проінформували про те, як стати користувачем веб - порталу Пенсійного фонду України та як за його допомогою контролювати свого роботодавця щодо сплати внесків, отримувати інформацію про новини в пенсійному законодавстві та іншу корисну інформацію.

Велику зацікавленість присутніх викликали підготовлені для цієї зустрічі інформаційні буклети та листівки.

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного

об’єднаного управління Пенсійного

фонду України в м. Києві:

 200-89-84 в Голосіївському районі;

273-51-51 в Святошинському районі;

244-78-11 в Солом’янському районі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю