КМДА Київська міська державна адміністрація


20 жовтня 2017

У Голосієві відбулось обговорення ДПТ в межах просп. Науки та вул.Ягідної

19 жовтня  у великій залі Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації  відбулось громадське обговорення проекту Детального плану території в межах просп. Науки та вул. Ягідної.

 

До участі у обговоренні долучились мешканці вулиць, які знаходяться у межах ДПТ та сусідніх вулиць, представники органів самоорганізації населення, які розташовані на зазначеній території, представники розробника ДПТ – КО «Інститут Генерального плану міста Києва», головний архітектор Голосіївського району Олексій Титаренко, голова  Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар, представники структурних підрозділів РДА, які працюють у сфері будівництва, архітектури та землевпорядкування, представники Громадської ради при Голосіївській райдержадміністрації тощо.

Під час обговорення представник КО «Інститут Генерального плану міста Києва» розповіла про нюанси розробленого Плану, а мешканці мали змогу поставити свої питання та висловити зауваження до ДПТ.

 

Нагадаємо, що збір аргументованих пропозицій та зауважень триватиме до 10 листопада2017 року. З експозицією проекту Детального плану території в межах просп. Науки та вул. Ягідної у Голосіївському районі м. Києва можна ознайомитись в приміщенні Голосіївської державної адміністрації по просп. Голосіївський, 42, або за посиланням /news/7950.html.

Також пропозиції та зауваження до Проекту можна записати у журналі "Реєстрація пропозицій та зауважень громадян до Проекту" (просп. Голосіївський, 42, кімн.409) або надіслати у письмовому вигляді до Департаменту містобудування та архітектури за адресою: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 32.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.