КМДА Київська міська державна адміністрація


19 жовтня 2017

Відбулась розширена нарада задля вирішення проблемних питань мікрорайону «Пирогів»

Відбулась розширена нарада задля вирішення проблемних питань мікрорайону «Пирогів»

19 жовтня голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар провела повторну розширену робочу нараду щодо вирішення проблемних питань мікрорайону «Пирогів».

Участь у нараді взяли представники органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Пирогів», структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації та комунальних підприємств району, департаментів КМДА, КП «Київдорсервіс», Національного музею народної архітектури та побуту України тощо.

Присутні обговорили стан вирішення проблемних питань мікрорайону за результатами попередньої наради та наступні кроки районної та міської влади.

Так, сьогодні учасники наради спільно розробили можливі варіанти подальшого вирішення питання забезпечення пирогівців питною водою. На жаль, дане питання не можливо вирішити швидко, всі можливі варіанти  потребують часу та вкладення значних бюджетних коштів. Проте Наталія Володимирівна дала доручення структурним підрозділам розробити маршрутну карту можливих шляхів вирішення цього питання, які потребують  найменших часових та фінансових затрат.

Задля вирішення питань функціонування транспортної мережі вирішено найближчим часом провести виїзну нараду із залученням балансоутримувачів доріг та пошуку варіантів вирішення питань безпеки дорожнього руху у мікрорайоні.

Щодо питання реконструкції електромережі та систематичного прибирання доріг та зупинок транспорту мікрорайону «Пирогів», у тому числі у зимовий період, структурними підрозділами Голосіївської РДА було направлено листи відповідальним виконавцям та балансотуримувачам.

Також є позитивні зрушення у питанні подовження руху автобусу №27 до урочища Церковщина та збільшення кількості рухомого складу на лінії у години пік для зменшення інтервалу руху транспорту, а також щодо встановлення світлофорів по вул. Заболотного – наразі ведуться проектні роботи, тож вже у I кварталі 2018 року планується встановлення світлофорів на аварійній ділянці.

Робота райдержадміністрація щодо вирішення цих та інших питань триває.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.