КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2017

В районному Центрі зайнятості відбулась презентація роботодавця

Одним з основних завдань служби зайнятості є тісна співпраця з роботодавцями. Щоб допомогти підприємствам швидко та якісно укомплектувати вільні робочі місця  Голосіївським районним центром зайнятості проводяться різні масові заходи.

Так 12 вересня 2017р. в Голосіївському районному центрі зайнятості на замовлення ТОВ «Смарт Інвест Юей» відбулась «Презентація Роботодавця».

«Чи є у світі місце краще за рідний дім, де все знайоме і таке близьке, де на вас завжди чекають люблячі люди, а в повітрі панує запах свіжого хліба, приготованого з житнього борошна? Ми вирішили згадати традиційні рецепти, та зробити дійсно натуральний колоритний продукт з насиченим смаком, який повернув би вас до приємних спогадів дитинства вже у дорослому житті.  Пропонуємо і вам приєднатись до нашої великої родини » - саме такими словами розпочали  презентацію представники компанії ТОВ «Смарт Інвест Юей».

Підприємство  працює на теренах м. Києва  з 2014року, але саме на 2017 рік припало розширення виробництва. Представники компанії ознайомили присутніх з технологічним процесом підприємства, а також  повідомили  про потребу в працівниках таких професій, як: укладальники-пакувальники, обжарювальники харчових продуктів, комірники та різальники харчової продукції.

Всіх безробітних, які зацікавилися даною пропозицією роботи було запрошено  безпосередньо на саме підприємство для більш детального ознайомлення з роботою та подальшого працевлаштування. 

Голосіївський районний центр зайнятості



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.