Головна  →  Оголошення  →  20 липня 2017

До уваги мешканців, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації у будинку по просп.Голосіївський, 70, корп.2

 

Відповідно до статті 19 Кодексу цивільного захисту України від 02 жовтня 2012 року завдання щодо забезпечення складення довідок про визнання особи постраждалою внаслідок надзвичайної ситуації, списків (реєстрів) постраждалих внаслідок надзвичайної ситуації, відповідно до яких надається матеріальна допомога, належить до повноважень органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту.

Тобто, мешканцям житлового будинку за адресою проспект Голосіївський 70, корпус 2, в якому 08  липня 2017 року стався вибух (дана аварія визначена як надзвичайна ситуація техногенного характеру, яка відноситься до категорії «Надзвичайна ситуація техногенного характеру» код 10640 «Надзвичайна ситуація унаслідок руйнування будівлі чи споруди житлової призначеності» місцевого рівня (відповідно до підпункту 2 пункту 6 Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2004 № 368 «Про затвердження Порядку класифікації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру за їх рівням»)вищезазначені довідки повинні надаватись виконавчим органом Київської міської ради Київською міською державною адміністрацією.

На даний час в Київській міській державній адміністрації триває робота щодо підготовки розпорядчого документу з метою делегування зазначених повноважень Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації.

Після надходження відповідного розпорядження в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації буде створена комісія у справах осіб, які постраждали від надзвичайної ситуації, яка сталася в житловому будинку за адресою проспект Голосіївський 70, корпус 2, (далі – комісія). Зазначена комісія у ході засідань буде визначати постраждалих від надзвичайної ситуації за вказаною адресою.

Про надходження розпорядження Київської міської державної адміністрації та про початок роботи комісії мешканці житлового будинку за адресою проспект Голосіївський 70, корпус 2 будуть проінформовані.

Дякуємо за порозуміння!

 

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю