КМДА Київська міська державна адміністрація


8 червня 2017

Ветеранам про зміни у пенсійному законодавстві

Фахівці Правобережного об’єднаного управління ПФУ в м. Києві проводять активну роботу щодо інформування населення про зміни в сфері пенсійного  законодавства. 7 червня 2017 року відбулася зустріч з представниками Організації ветеранів Святошинського району м. Києва за участю начальника Святошинського відділу призначення та перерахунку пенсій Тетяни Васильєвої.

Пані Тетяна ознайомила присутніх щодо змін, які відбулися у пенсійному забезпеченні, підвищення  пенсій з 01.05.2017 року, особливостей виплати пенсій працюючим пенсіонерам. Також вона роз’яснила умови набуття права на пенсію за вислугу років.

Фахівець надала  вичерпні  відповіді   на чисельні запитання ветеранів щодо призначення й перерахунку пенсій різним категоріям  пенсіонерів та зміни пенсійного віку.

Присутніх ознайомили з дистанційними послугамии, що надаються органами ПФ та новими формами та методами надання послуг особам, які звертаються до Управління.

Головний спеціаліст сектору організаційно-інформаційної роботи Лариса Ворона повідомила, що в Управлінні працюють «гарячі телефонні лінії», звернувшись на які, кожен громадянин може отримати консультації та кваліфіковані відповіді на запитання. Також фахівець  зазначила, що зареєструвавшись на веб-порталі Пенсійного фонду України, користувач отримує можливість контролювати свої персональні дані щодо страхового стажу та страхових внесків.

Участники зустрічі отримали буклети та листівки з питань, що розглядалися на зустрічі. 

 

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного

об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

287-13-62 в Голосіївському районі;

273-42-23, 273-51-48 в Святошинському районі;

244-78-11 в Солом’янському районі.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.