КМДА Київська міська державна адміністрація


6 березня 2017

Підвели підсумки міського конкурсу "КИЯНКА РОКУ – 2016"

2 березня 2017 року  у приміщенні Київського академічного Молодого театру пройшов останній етап міського конкурсу "Киянка року – 2016".

Переможницею в номінації "Жінка – лідер року" стала Задерейко Ірина Сергіївна – начальник Правобережного об’єднаного управління ПФУ в м.Києві.

З 2007 року жінок, які досягли значних успіхів у професійній та громадській діяльності в рамках програми «Киянка року» в столиці відзначають щороку. Учасницями міської конкурсної програми стають киянки, які своєю діяльністю сприяють розвитку усіх сфер суспільного життя, є неформальними лідерами в різних галузях, беруть активну участь у державотворчому процесі, суспільному та громадському житті міста.

Цього року нагороди переможницям вручав заступник голови Київської міської державної адміністрації Поворозник Микола Юрійович.

Тож, вітаємо Ірину Сергіївну з цією перемогою та бажаємо невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків. Хай її невтомна праця буде плідною та злагодженою, веде до нових досягнень і процвітання нашої держави!

Правобережне об’єднане  управління ПФУ в м.Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.