КМДА Київська міська державна адміністрація


27 лютого 2017

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ІНФОРМУВАННЯ УЧАСНИКІВ АТО

Правобережне об'єднане управління ПФУ в м. Києві продовжує участь у спільних засіданнях, семінарах та інших заходах, присвячених питанням соціального захисту учасників АТО.

Так, тільки за останню декаду лютого 2017 року разом з представниками Центрів зайнятості,  Управлінь праці соціального захисту населення, Центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Святошинського та Солом’янского районів м. Києва 15 та 23 лютого було проведено 2 семінари для даної категорії громадян.

Також, 24 лютого представники управління прийняли участь у щомісячних засіданнях Голосіївського районного у місті Києві оперативного координаційного штабу сприяння допомоги бійцям в зоні АТО та громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної.

Під час заходів присутніх було проінформовано, що 06.02.2017 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій осіб із числа учасників антитерористичної операції» від 18.10.2016 № 1683-VIII. Також було надано роз’яснення про пенсійне забезпечення осіб, які брали участь у бойових діях та стали інвалідами внаслідок поранення, контузії, каліцтва, отриманих при захисті Батьківщини, а саме права на пенсію по інвалідності, як військовослужбовці та про розміри пенсійних виплат, встановлених чинним законодавством  для інвалідів війни І, II та III групи.

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного об’єднаного

управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

287-13-62 в Голосіївському районі;

273-42-23, 273-51-48 в Святошинському районі;

244-78-11 в Солом’янському районі.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.