Головна  →  Правові новини  →  22 лютого 2017

Мобілізованих в особливий період хочуть забезпечувати житлом

 
 За основу прийнято законопроект
ПРАВОВІ ИЗВЕСТИЯ
Держава забезпечить військовослужбовців, призваних на військову службу по мобілізації, на особливий період, жилими приміщеннями або за їх бажанням грошовою компенсацією за належне для отримання жиле приміщення на підставах, у межах норм і відповідно до вимог, встановлених Житловим кодексом Української РСР, і в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів.
 
Те ж стосується сімей військовослужбовців, які загинули (померли) або пропали безвісти під час проведення антитерористичної операції.
 
Забезпечення жилими приміщеннями в разі потреби поліпшення житлових умов сімей військовослужбовців, які брали безпосередню участь у АТО або у забезпеченні її проведення і загиблих, здійснюється за рахунок коштів державного бюджету в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів.
 
Відповідний законопроект № 4995 «Про внесення змін до законодавчих актів України з питань забезпечення житловими приміщеннями військовослужбовців та членів сімей військовослужбовців, загиблих при виконанні обов'язків військової служби» був прийнятий за основу сьогодні, 21 лютого.
 
На доопрацювання направлено законопроект № 5027 «Про внесення зміни до статті 12 Закону україни «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю