Перші ефіри на радіо

З метою донесення інформації широкому колу населення 15 лютого 2017 року в студії Київської державної регіональної телерадіокомпанії відбувся звукозапис інтерв’ю начальника відділу контрольно-перевірочної роботи Правобережного об’єднаного управління ПФУ в м.Києві Фесун Ірини.

Одним із головних питань інтерв’ю стало питання підвищення та детінізації заробітних плат.

"Ні для кого не є таємницею, що наповнення бюджету Пенсійного фонду України залежить від своєчасної сплати платниками єдиного соціального внеску. А розмір та наповнення гаманця кожного пенсіонера нашої держави – від періоду його трудової діяльності, упродовж якого сплачувались  внески та розміру заробітної плати, з якої вони сплачені. Обидві сторони – роботодавці та працівники  однаково відповідальні  за пенсійне забезпечення.! Не давайте себе обманювати! Не перебирайте на себе зобов’язання роботодавця, реєструючись приватним підприємцем. Наполягайте на укладенні  трудових угод, колективних договорів! Боріться не поодинці, а спільно, усім колективом!" – наголосила Ірина Фесун у перших виступах, які вже вийшли в ефірах радіостанції FМ 105.

Також Ірина Фесун надала вичерпні роз’яснення для наступних ефірів: про складові, які беруться до уваги під час розрахунку пенсії; про необхідність підтвердження первинними документами довідки про заробітну плату (по 30.06.2000 року) для обчислення пенсії; про можливості Веб-порталу ПФУ та відповіла на питання щодо накопичувальної системи пенсійного страхування.

 

 Гарячі телефонні лінії Правобережного

об’єднаного управління Пенсійного

фонду України в м. Києві:

 

287-13-62 в Голосіївському районі;

273-42-23, 273-51-48 в Святошинському районі;

244-78-11 в Солом’янському районі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю