КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2017

Диспут на тему „Кому вигідно офіційне працевлаштування?”

У новому форматі – диспуті, 09 лютого цього року, пройшла зустріч соціальних партнерів: Правобережного  об'єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві (далі - Управління) та Солом'янського центру зайнятості (далі – Центр) з особами, які не мають можливості працювати та перебувають у пошуку роботи.

Мета заходу – звернути увагу громадян на важливість офіційного працевлаштування та закликати їх не погоджуватися на неофіційне працевлаштування. 

Учасники заходу, 20 безробітних, що перебувають на обліку в Центрі, висловили своє позитивне ставлення до проблеми неофіційного працевлаштування та зарплати в „конверті”. А фахівці управління Дідух Ольга та Губрій Наталя проінформували присутніх щодо переваг офіційного працевлаштування (гарантованого пакету соціального захисту громадянина).

Також, представники управління ознайомили опонентів з новаціями, що запроваджує Пенсійний фонд України (далі – Фонд) в обслуговуванні громадян (дистанційного обслуговування громадян) та з тими, які на сьогодні вже успішно функціонують (електронні послуги, що надаються за допомоги веб-порталу Фонду).

По завершенню диспуту, кожен учасник усвідомив, що має сам турбуватися про своє конституційне право на соціальний захист та таким чином спонукати роботодавця поважати та цінувати кваліфікованих фахівців.

 

  

Гарячі телефонні лінії Правобережного об’єднаного

управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

 (044) 287-13-62 в Голосіївському районі

(044) 273-42-23  (044) 273-51-48в Святошинському районі

(044) 244-78-11 в Солом’янському районі

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.