Отримання відомостей про доходи засобами електронного сервісу «Електронний кабінет платника (оновлена версія)»

(ЗАВАНТАЖИТИ РОЗШИРЕНУ ІНСТРУКЦІЮ)

Електронний кабінет платника (далі – ЕКП) – адреса https://cabinet.sfs.gov.ua, а також на офіційному веб-порталі ДФС України.

Отримання відомостей про доходи здійснюється у приватній частині ЕКП з використанням електронного цифрового підпису.    

Перший крок – входимо до особистого кабінету, вибираємо особистий електронний ключ (вибираємо відповідний файл с флеш-накопичувача або у відповідному каталозі на комп’ютері), після чого з’являється напис «Ключ зчитано» вводимо пароль для ключа та натискаємо «Увійти».

У вікні «Головного меню» обираємо розділ «Запити для надання інформації». 

Обираємо «Запит на отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків» -  відкривається форма Запиту, необхідно заповнити всі реквізити запиту. 

Звертаємо увагу, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (по квартально),  відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів  після його закінчення.

Далі підписуємо запит, відправляємо та перевіряємо наявність відправленого запиту у каталозі відправлених документів.

 У відповідь на відправлений запит надходить електронна квитанція, що свідчить про те, що запит успішно доставлено на обробку.

 За результатами обробки запиту до особистого електронного кабінету платника податків надходить «Відповідь про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків», яку можна переглянути , скачати або роздрукувати.

 

 

ДПІ у Голосіївському районі

ГУ ДФС у м. Києві

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю