КМДА Київська міська державна адміністрація


8 лютого 2017

Наталія Бондар зустрілась з авторами проектів до "Бюджету участі"

Сьогодні голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар провела робочу зустріч з авторами проектів, які були представлені від Голосіївського району в рамках громадського проекту «Бюджет участі».

Хоча за результатами голосування в Голосіївському районі з міського бюджету будуть профінансовані лише 3 громадські проекти на загальну суму 2 059 285,00 грн (проект Євгена Карася «Простір «Освітня асамблея», проект Надії Саковської «Інноваційні комп’ютерні комплекси (1+15) для 7 шкіл Голосіївського району» та проект Філіпа Альїда «Реконструкція спортивного поля при школі №186»), Наталія Володимирівна обговорила з авторами усіх проектів шляхи їх реалізації в рамках можливостей райдержадміністрації.

За результатами зустрічі керівникам структурних підрозділів РДА будуть надані доручення щодо пошуку шляхів втілення наданих проектів, а для авторів проектів-переможців буде розроблено план дій для найшвидшої реалізації запропонованих ідей.

Дякуємо усім, хто долучився до Бюджету участі – ваші ідеї та ваші голоси підтримки, спрямовані на поліпшення та розвиток Голосієва, допоможуть нашому району стати краще! 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.