КМДА Київська міська державна адміністрація


11 січня 2017

Голосіївські комунальники продовжують прибрати район від снігу

Голосіївські комунальники продовжують прибрати район від снігу

Комунальні служби району продовжують активно розчищати район після снігопаду. Так, протягом 10 січня до прибирання Голосієва від снігу було залучено 71 одиниця спеціальної техніки, для прибирання прибудинкових територій та доріг також було залучено понад 520 осіб особового складу, а також використано 368,2 тон посипкового матеріалу. Загалом  в районі розчищено понад 1070,0 тис.кв.м. прибудинкової території, 6 га у скверах, парках та більш ніж 200 км доріг та проїздів.

  

Станом на 09.00 11 січня у районі голосіївські комунальники продовжують прибирати район за участі максимальної кількості техніки та працівників. Першочергово від снігу прибирались центральні вулиці, зупинки міського громадського транспорту, входи/виходи зі станцій метрополітену та місця масового скупчення людей. За останню добу було використано більше 300 тон солі та піскосоляної суміші.

Наразі прибирання снігу у районі триває.

Протягом учорашнього дня працівниками відділу за благоустроєм Голосіївської РДА за неприбраний сніг було складено 18 протоколів та вручено 135 приписів балансоутримувачам території.

Нагадуємо підприємцям про необхідність прибирання підпорядкованих територій від снігу. Забезпечення благоустрою відбувається на прилеглій території, що обмежується лінією бортового каменю проїзної частини вулиць вздовж підприємств, установ, організацій, а в інших випадках на відстані 10 метрів від фасадів будинків, споруд, огорож та інших елементів благоустрою. За невиконання вимог Правил благоустрою міста Києва передбачено штраф на громадян до 1360 грн., на посадових осіб та фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності до 1700 грн.

 

За інформацією відділу контролю за благоустроєм Голосіївської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.