КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2016

Головна ялинка району засяяла новорічними вогнями!

Головна ялинка району засяяла новорічними вогнями!

19 грудня, в День Святого Миколая, біля ТРЦ «Ocean Plaza» на Либідській площі відбулось театралізоване дійство засвічення районної новорічної ялинки «Новорічна зірка сяє – в Голосієво збирає!».

Дитяча театралізована програма розпочалася з 16:00 Парадом Помічників Святого Миколая за участю 70 волонтерів, а також виступом народного дитячого ансамблю пісні і танцю «Світанок». В основу театралізації покладено прем’єру вистави «Принцеса Рися, або казка про зламаний годинник» Київського театру української традиції «Дзеркало». На найменших гостей свята чекали цікаві ігри, розваги та солодкі новорічні подарунки.

О 17.00 керівництво району разом зі співорганізаторами свята – представниками ТРЦ «Ocean Plaza», а також депутати Київської міської ради привітали голосіївців зі святом та урочисто засвітили головну ялинку району.

Програма продовжилась святковим концертом, до участі в якому було запрошено професійні творчі колективи та кращих майстрів мистецтв: квартет «Гетьман», театр пісні «Джерела», заслужена артистка України Олена Лукашова, гурт «Козацькі забави». Також свої виступи подарували глядачам молоді естрадні виконавці.

Традиційно, з Дня Святого Миколая, в Україні розпочинаються новорічні та різдвяні свята, яких чекають цілий рік і дорослі, і діти! Голосіївська райдержадміністрація підготувала для мешканців та гостей району низку заходів на будь-який смак. З повною Програмою новорічно-різдвяних заходів Голосіївського району можна ознайомитися тут.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.