КМДА Київська міська державна адміністрація


22 листопада 2016

Пенсійний фонд інформує про участь в засіданні круглого столу

Начальник відділу персоналу Правобережного об'єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Юлія Петрова прийняла участь в роботі круглого столу «Конкурсні відбори на державну службу: перші кроки, правове врегулювання та конфлікт інтересів під час їх проведення».

Круглий стіл відбувся 18 листопада 2016 року з ініціативи Всеукраїнської громадської організації "Еліта Держави" спільно з Громадською радою при Нацдержслужбі та журналом "Держслужбовець", за підтримки Національного агентства України з питань державної служби і Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Учасники заходу обговорили питання підвищення прозорості та об'єктивності конкурсів на заміщення вакантних посад державної служби на основі виявлених проблем, а також шляхи унормування та впровадження нових методологічних підходів на основі уніфікації процесу проведення конкурсів і диференціації критеріїв відбору кандидатів залежно від посад.

Крім того, у виступах безпосередніх учасників конкурсного відбору на державну службу проаналізовано правове забезпечення і перший досвід їх проведення, визначено проблеми та перспективи кадрового забезпечення державної служби.

Учасники круглого столу також прийняли рішення провести наступний круглий стіл на тему «Проходження державної служби: напрацьований досвід, проблеми та шляхи їх вирішення».

 

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного об’єднаного

управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

(044) 287-13-62 в Голосіївському районі

(044) 273-42-23  (044) 273-51-48в Святошинському районі

(044) 244-78-11 в Солом’янському районі



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.