Головна  →  Новини  →  15 листопада 2016

Наталія Бондар відкрила фінальний етап фестивалю студентської творчості «Осінь Голосієва»

Наталія Бондар відкрила фінальний етап фестивалю студентської творчості «Осінь Голосієва»

Сьогодні, 15 листопада 2016 року, у Київському кооперативному інституті бізнесу і права відбувся фінальний етап фестивалю студентської творчості «Осінь Голосієва» (ФОТОГАЛАЕРЕЯ). Урочисто відкривала концерт голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Бондар Наталія Володимирівна. До вітального слова приєднався депутат Київської міської ради від Голосіївського району Іванченко Вадим Анатолійович.

Подяками голови були нагороджені очільниця Київського кооперативного інституту бізнесу і права, доктор економічних наук, професор Камінська Тетяна Григорівна, проректор з організаційно-виховної роботи Клименко Ольга Федорівна. Також були відзначені подякою журі фестивалю: Боровик Світлана Йосипівна, Цибізова Поліна Костянтинівна і Левківська Лілія Юріївна.

Отримала подяку й надзвичайно талановита та перспективна творча молодь району, яка змогла проявити себе під час фестивалю. Молоді митці знайшли у собі натхнення і продемонстрували свої таланти, успіхи та різноманітність танцювальних та вокальних виступів: були представлені сольні номери, дуети, гурти і хореографічні та пісенні колективи.

На фінальному етапі фестивалю студентської творчості «Осінь Голосієва» за підсумками відбіркового етапу за свої номери відзнаки отримали студенти багатьох вищих навчальних закладів Голосіївського району: Міжрегіональна академія управління персоналом, Національний університет харчових технологій, Київський кооперативний інститут бізнесу і права, Київське регіональне вище професійне училище будівництва, Національна академія Служби безпеки України, Навчально-науковий центр професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний університет харчових технологій, Економічно-правовий технікум від МАУП, Національний університет фізичного виховання і спорту України, Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтва, Київський національний лінгвістичний університет.

Всіх фіналістів було нагороджено дипломами лауреатів фестивалю «Осінь Голосієва».  

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю