Правобережне об’єднане управління ПФУ продовжує активну з Голосіївським районним центром зайнятості

Правобережне об’єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві (далі – Управління)  продовжує активну співпрацю з відділом взаємодії з роботодавцями Голосіївського районного центру зайнятості.

8 листопада 2016 року відбувся міні-ярмарок вакансій для підбору фахівців на посади державних службовців  Управління.

Заступник начальника відділу персоналу Управління Алла Новаківська розповіла, що робота спеціалістів Управління, перш за все, направлена на якісне обслуговування громадян. Фахівці Пенсійного фонду постійно працюють над удосконаленням своєї роботи, яка направлена на створення сприятливих умов для пенсіонерів та громадян при відвідуванні управління. Вона ознайомила безробітних  із умовами   прийому на роботу  та зосередила увагу на основних вимогах до працівників.

Разом з цим Алла Новаківська повідомила присутнім про Зміни до деяких законодавчих актів України щодо накопичувальної системи державного пенсійного страхування та єдиний підхід до нарахування пенсій, а також впровадження веб-порталу електронних послуг ПФУ.

 Особливу увагу звернула на важливість офіційного працевлаштування, нарахування в повному обсязі заробітної плати, з якої сплачуваються страхові внески та на підставі яких формується страховий стаж, що впливає на збільшення розміру пенсії.

В ході спілкування присутні отримали  відповіді на численні запитання стосовно заробітної плати, соціальних гарантій, а також інформаційні буклети та листівки.

 

 

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного об’єднаного

управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

(044) 287-13-62 в Голосіївському районі

(044) 273-42-23  (044) 273-51-48в Святошинському районі

(044) 244-78-11 в Солом’янському районі

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю