КМДА Київська міська державна адміністрація


27 жовтня 2016

Наталія Бондар зустрілася з мешканцями мікрорайону «Чапаєвка»

Наталія Бондар зустрілася з мешканцями мікрорайону «Чапаєвка»

Сьогодні голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар, враховуючи численні звернення мешканців, провела виїзну нараду в мікрорайоні «Чапаєвка» за участю начальника відділу контролю за благоустроєм Едуарда Шимка та начальника відділу торгівлі та споживчого ринку РДА Олени Федорченко.

Під час зустрічі було піднято ряд наболілих питань, зокрема благоустрою території, вивозу сміття, ремонту та освітлення вулиць, розміщення магазину на перетині вулиць Бродівської та Любомирської тощо.

  

Після виїзної наради в приміщенні райдержадміністрації Наталія Володимирівна провела зустріч за участю мешканців Чапаєвки, головного архітектора Голосіївського району Олексія Титаренка та представників РДА з питання переміщення об’єктів соціальної інфраструктури району, зокрема амбулаторії загальної практики сімейної медицини, відділення УДППЗ «Укрпошта» та ОСН «Чапаєвка» з будівлі, яка знаходиться за адресою: Столичне шосе, 35. Наразі необхідно вирішити питання виділення ділянки у мікрорайоні для подальшого будівництва приміщень під соціальні об’єкти.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.